pozovi
komarnici home kontakt Facebook: Komarnici Lenaplast Beograd Instagram: Lenaplast Stolarija YouTube: Lenaplast Stolarija Beograd
PVC komarnici logo
Lenaplast Komarnici

Komarnici za vrata

Većina ljudi voli lepo vreme i leto. Ništa lepše nego otvoriti terasna ili balkon vrata kako bi vazduh cirkulisao kroz dom. Ali, tu nastaju problemi: Vrlo brzo po otvaranju počne prava najezda buba i komaraca i obično se ugodno provetravanje pretvori u pravi mali rat sa insektima! Zato su komarnici za vrata preka potreba ako želite čisto i sveže okruženje bez prisustva ovih napasti. A da ne pričamo o mirnom noćnu snu - neometanom od zujanja (i ujeda) komaraca.

komarnci za vrata

KOMARNICI ZA VRATA - UKRATKO

Izrađuju se različitih veličina i za sve vrste vrata (ulazna, terasna, balkon...). Kada se postave, komarnici za vrata zaustavljaju insekte, bez upotrebe bilo kakvih hemijskih sredstava, dok vazduhu dozvoljavaju da neometano cirkuliše. Za terasna vrata najčešće se koriste komarnici sa šarkama, čija je montaža veoma jednostavna, a takođe ih lako možete ukloniti tokom zimskih meseci. Komarnici za vrata su opremljeni sistemom za automatsko privlačenje i magnetom za zatvaranje. Mreže koje se koriste za komarnike su visoko kvalitetne aluminijum ili fiberglas mreže. Kompletan komarnik je savremenog dizajna, proizveden uz upotrebu namodernijih tehnologija, što ga čini izdržljvim i bez iritirajućih povratnih federa. Boju komarnika određujete sami: iz priložene palete boja birate one koje su baš po vašem ukusu.

LENAPLAST PONUDA

U našoj ponudi je širok spektar komarnika za prozore i vrata. Ukoliko imate dilema - stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja kao i pomoć da odaberete komarnik za vrata koji najviše odgovara vašim potrebama.

Naši komarnici ni na koji način ne smetaju funkcionisanju vrata i savršeno su rešenje za spavaće, dnevne sobe, kao i kuhinje. Uživajte u svežini svoga doma zaštićenog od letećih i gmižućih iznenađenja!

PLISIRANI KOMARNICI

Za balkonska vrata, klijentima uvek preporučujemo Plisirane komarnike. Njihovo kretanje je horizontalno, veoma su izdržljivi a u isto vreme laki za rukovanje tako da ih i deca bez teškoća mogu otvarati i zatvarati.

Mrežica ja posebno ojačana, plisirana, laka za čišćenje. Sve to omogućuje da naši plisirani komarnici za vrata mogu da se koriste dugi niz godina sa lakoćom i jednostavnošću kao prvog dana.

Budući da slike govore više od reči, a video snimci više od slika, pogledajte eleganciju i jednostavnost rukovanja plisiranim komarnikom koji smo mi postavili:

NAŠA IZVEDBA PLISIRANOG KOMARNIKA

 

 

Komarnici za prozore

 • Za mirne noći bez insekata
 • Stalna provetrenost prostorija
 • Stoprocentna zaštita
 • Lako održavanje, kvalitene komponente
Komarnici za prozore

Komarnici za vrata

 • Za ulazna, balkonska, terasna vrata
 • Velika prilagodljivost i izbor modela
 • Lako rukovanje, odlična zaštita
 • Prikladni za svaki enterijer
Komarnici za vrata

Komarnici po meri

 • Za svaki otvor koji želite da zaštite
 • Precizno uzimanje mera i ugradnja
 • Visokokvalitetni materijali
 • Garancija na izvedene radove
Kontakt za više detalja